woensdag 26 maart 2014

Gekregen


Afgelopen zondag was ik jarig, en mijn zusje Willeke bracht dit zelfgemaakte cadeau mee. Een lekker royaal kleed (quilt) met dierenplaatjes en van alle dieren een losse erbij. (Klik op de foto voor een groter plaatje.)

Ik zie mezelf al helemaal met de kleine samen ontdekken wat we er allemaal mee kunnen doen, dieren bij elkaar zoeken, of alle kippen bij elkaar in het 'hok' in het midden, of alle weidedieren bij elkaar, grote varkens en kleine varkens...


Super leuk gemaakt, dank je wel Willeke!

7 opmerkingen:

 1. Denk dat je nog wel meer cadeaus gekregen hebt met je verjaardag maar kan me voorstellen dat deze leuke beestenboel van stof extra aandacht krijgt.

  Fijn zo'n creatieve zus.

  Fijne dag,
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig cadeau en nog van harte gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi cadeau heb je gekregen en natuurlijk van harte gefeliciteerd,.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk cadeau zeg, daar ga je inderdaad nog veel plezier mee beleven!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is erg leuk bedacht, Corina! Geweldig. Je kunt er een soort van memory mee spelen, maar ook al jouw ideetjes, super! Ik zal dit eens onthouden, ERG origineel. (niet zo leuk van mij om het dan na te gaan maken, sorry...) Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een enige speelquilt, daar kunnen jullie je uren mee vermaken, en als het spel uit is lekker onder kruipen. Wat een fantastisch cadeau heeft Willeke voor je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!