donderdag 13 maart 2014

Frivolité frutseltjes


De spoeltjes waren nog steeds niet leeg, dus maar weer een paar kleine motiefjes gemaakt. Het linker patroontje is van Sally Magill, en is lekker eenvoudig te maken en ziet er toch elegant uit. In wit zou het een leuke sneeuwvlok zijn voor in de kerstboom / op een kerstkaart. Het patroontje daarvan vind je HIER.


Het vlindertje is een nog kleiner patroontje, leuk om eens te proberen als je nog niet eerder een 'zelfsluitende fopring' hebt gemaakt, bij dit patroontje wordt het goed uitgelegd (in het Engels, wel met tekeningen). Deze is van Jane Eborall, en vind je HIER.


Een klein sterretje, ook weer een patroontje van Jane Eborall, grappig patroontje om te maken. De kralen zijn eigenlijk een beetje te groot, maar deze spoeltjes zijn nog niet leeg. Wie weet maak ik nog wel een setje met kleinere kralen als oorbellen of zo. Het patroontje vind je HIER.


En nog een roosje in een restje DMC 80, naar een patroontje van Vicky Clarke dat je HIER vindt. Op haar blog staan nog veel meer leuke gratis patroontjes.

Nog niet alle spoeltjes zijn leeg, maar wel liggen en nu weer ruim voldoende klaar voor als ik ineens iets wil maken. Dus ga ik stoppen met het zoeken naar en maken van dit soort kleine patroontjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!