woensdag 25 september 2013

WOW: bezig op woensdag


De hele ochtend ben ik zoet geweest om de Magic te dubbelen, de achtergrondstof was aan de krappe kant, dus dat vroeg wat kunst en vliegwerk, maar het is me gelukt, de drie lagen zitten op elkaar geregen.


(let maar niet op de kat, Filos was te lui om op te staan) Dus nu kan ik gaat quilten! Lijkt me wel een lekker werkje voor 's avonds op de bank. (Ik geloof alleen dat er intussen een beetje erg veel bij/op de bank ligt om 's avonds te doen...)

Van een aantal lieve handwerkvriendinnen kreeg ik leuke kleine 'embellishments' en die heb ik nu ook verdeeld over de quilt. Moet ze alleen nog vastzetten, ze zitten er nu nog met spelden op.


Van haar kreeg ik dit leuke stukje kant, van een trouwjurk.


Van haar een stelletje yoyo's, na lang twijfelen heb ik de 3 waar een kleurtje in zit behalve het bruin besloten weg te laten. Wie weet waar je die nog eens terug ziet!


Van haar kreeg ik deze leuke gehaakte blaadjes. Ik vind de oranjebruine ook super leuk, maar vooralsnog heb ik er er niet op gespeld, ik vind ze toch net té. Maar ik had al weer een ideetje wat ik er wel mee ga doen, dus ze zijn niet voor niks gemaakt.


En van haar kreeg ik een stukje kant, de rest zit op haar naaidoos, dus dat maakt het extra bijzonder.

Zo lief van die meiden dat ze de moeite wilden nemen iets voor me op te zoeken / te maken en me dat te sturen: super bedankt!

Wil je zien waar anderen vandaag mee bezig zijn, kijk dan op Esther's Blog.

6 opmerkingen:

 1. Corina, your quilt is lovely. Filos is perfect there, and the backing fabric is gorgeous. I also have too much stuff at my sofa hand-stitching station!! But it is slowing getting finished. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het wordt een hele bijzondere en erg mooie quilt. Leuk die verschillende bijdrages van de handwerkvriendinnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel plezier met het quilten van je Magic, enne... gewoon gebruiken wat jij passend vindt, maar dat had ik al gezegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful work, it looks like you have several idea on the go here and they all look so lovely

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, ik zag Filos als eerste... ik moet gewoon naar hem kijken, wat een lekker beestje is het toch!
  Maar daarna waren mijn ogen echt een hele tijd op je quilt gericht hoor, tjonge wat een pracht is dat om te zien!
  Sommige quilts zie je vaak voorbij komen in diverse uitvoeringen, maar deze Magic van jou is zo persoonlijk en zo uniek. Ik geniet er telkens weer van!
  Je gaat vast met heel veel plezier en veel herinneringen aan de slag met het doorquilten deze winter (en misschien wel met Filos erbij op schoot..)

  Fijn weekend, groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!