maandag 2 september 2013

Gewonnen en witte meubels


Afgelopen week won ik zowaar een give-away, namelijk die van het blog Kreatives aus dem Drosselgarten! Er waren 3 kleuren te kiezen, en ik koos voor naturel.


Zaterdag rolde dit mooi ingepakte pakketje uit de envelop in de brievenbus. En intussen heeft het een plekje op het intussen volledig witte tv-kastje. Mooi hè? Dank je wel Traudi!


Zo zie je gelijk iets van het schilderwerk, we hebben de hele zithoek klaar gekregen voor het eind van de vakantie. Kijk, zo was de salontafel:


En nu zo:


Wat een verschil hè? Onze woonkamer lijkt veel groter en lichter - heerlijk! En gelijk alles schoon en fris, want alles moest leeg, dus gelijk maar gekeken of alles er echt wel in moest, en overal achter en onder schoongemaakt... ben in elk geval op tijd begonnen aan de herfstuithaal.


Drie kastjes en deze tafel zijn klaar (het kleine kastje dat ik het eerst liet zien paste er niet bij op de foto), hopelijk lukt het om de rest (boekenkast, eettafel met stoelen, buffetkast) te doen terwijl we werken...

7 opmerkingen:

 1. Mooi geworden, en wat leuk dat je dat gewonnen hebt. Gr. Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een metamorfose, Corina. Prachtig. En ja, lichte kleuren geven een ruimtelijk gevoel. Lijkt een heel andere kamer, he? En toch je eigen spulletjes. Leuke bloemenslinger en "réticule" heb je gewonnen.
  Fijne dag nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Liebe Corina,
  ich freue mich sehr, dass Dir meine Häkeleien gefallen und Du für sie so ein schönes Plätzchen gefunden hast. ;-)))))
  Danke für Deinen Link zum Drosselgarten

  hartelijke Groeten
  Traudi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je leuke prijs! Wat is je kamer mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk hè dat wit... Maar je moet wel even door het verven heen bijten!
  Succes met de rest..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een hele verbetering, zo alles in wit geschilderd! Nu nog tijd vinden om de rest tussendoor te doen en je hebt een hele nieuwe kamer!
  Leuke give-away kreeg je daar die er perfect bij past!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je schilderwerk is schitterend geworden en wat leuk dat je een give-away hebt gewonnen. Die komt heel mooi uit op je witte kast.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!