woensdag 14 augustus 2013

WOW: bezig op woensdag


Tja, soms lijkt het alsof ik niks af krijg, doordat ik aan zoveel tegelijk werk. Maar goed, de paddestoel die ik van m'n tante kreeg begint toch al aardig vorm te krijgen.


Hier komt ook steeds een driehoekje bij, hopelijk heb ik genoeg garen, anders moet ik daar weer wat op verzinnen. Nou ja, sokkenwol heb ik nog wel op voorraad, misschien komt er wel een randje bij in een ander kleurtje, we zien wel.


Voor het SAL-boek ben ik aan het borduren, het wordt mooi, maar het is wel een tijdrovend klusje. Hopelijk lukt het voor het eind van de maand...


En er gaat telkens weer een stukje Magic aan elkaar... het is een heel gepuzzel. Maar goed, de lap wordt steeds groter, steeds meer gaatjes opgevuld... het wordt wel wat!


Verder ben ik begonnen aan deel 2 van het zussenborduurproject (samen met mijn zusje, gisteren - erg gezellig!) en met de speldenkussenbloghop (zie rechterbalk).

Wil je zien wat anderen maken op deze woensdag, kijk dan op Esther's Blog.

6 opmerkingen:

 1. Wat knap dat je zo lekker doet wat jij wilt, gewoon afwisselen en werken aan mooie projecten. Ik hoop dat je genoeg wol hebt voor je shawl en ander weet jij er wel weer iets leuks anders bij te verzinnen. Je magic wordt super, wat een mooie kijkquilt wordt dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw mooi werkstukken ben je weer aan het maken zeg...........liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent hele mooie projectjes bezig hoor! En je bent net als ik met 20 dingen tegelijk bezig! Soms heb ik ook de indruk dat er niks vordert, maar dan ineens heb je er 5 tegelijk af of zo. Met wat geduld en rustig doordoen komt het wel in orde!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. real nice quilt! and I really like the embroidery piece nice work!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig handwerk!
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om al die dingen te zien waar je mee bezig bent! Mooi allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!