zondag 21 april 2013

weekendje weg


Misschien had je me al gemist, ik was een weekendje weg. En daarvoor was ik zo druk, dat ik ook geen tijd had om blogberichtjes in het voren te plaatsen. We brachten het weekend door in die Pfalz, en ook al zijn we daar wel vaker geweest - het blijft een prachtige omgeving, waar we ook steeds nieuwe dingen ontdekken. Dit keer kwamen we o.a. door het plaatste Frankenstein en kwamen erachter dat we vanaf beneden ook helemaal naar boven, naar de kasteelruïne konden. Een heerlijke wandeling.


Toen we vrijdag aankwamen scheen de zon, maar helaas hebben we die niet meer terug gezien. Zaterdag zelfs wat regen, gelukkig nauwelijks toen we hier boven op de ruïne en het uitzicht bekeken.


Ik had behoorlijk wat te handwerken mee genomen, waar ik niet eens zo heel veel aan toe kwam. Maar om toch vast wat te laten zien, zo ziet mijn 'Thistle'omslagdoek er nu uit, vanavond nog een stukje verder breien...


6 opmerkingen:

 1. Wat zal je genoten hebben ziet er schitterend uit daar
  wat een mooi breiwerk en wat een mooie kleuren
  Fijne handwerkweek groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie uitstapje. Je Thistle groeit lekker, het kleurverloop is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk plekje van de wereld! Een goed teken dat je niet aan handwerken toekwam. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk uitje, mooie omgeving zo te zien. In oktober verblijven we in het zuiden van de Pfalz, een uurtje daar vandaan zag ik. Als je nog tips hebt.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je sjaal is prachtig, maar dat weet je al wel dat ik dat vind ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!