maandag 22 april 2013

Huisje


Nee, we zijn niet naar Zweden geweest, maar naar Stelzenberg, ca 10 km onder Kaiserslautern in de Pfalz. Half in de kelder hebben ze een leuk appartementje.


Hier gingen we eigenlijk voor (nou ja, vooral manlief dan), een grote meeting van c-kadettjes in Kaiserslautern. Meestal verblijven we daar dan ook, maar dit keer vonden we een ander huisje in de buurt. (LINK)


We waren trouwens niet met z'n tweetjes, onze oude Daffy was ook mee. Hij gebruikt 2x daags een hele rij medicijnen en dat vonden we toch wat veel gedoe voor de oppas.


En nu weer thuis, over tot de orde van de dag. En genieten van de zon, want die hebben we dit weekend helaas niet gezien.


We waren erg blij met deze, zeg maar... Ik heb niet zoveel gehandwerkt als ik had gedacht, maar toch wel het een en ander wat ik kan laten zien. Dat bewaar ik voor de volgende keer. Eerst ook maar eens rustig aan bijlezen bij alle andere bloggers.

4 opmerkingen:

 1. Je hebt in ieder geval een heerlijk weekend gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Corina,

  Leuk onderkomen waar alles wat je nodig hebt aanwezig is zo te zien,lekker joh....na een auto meeting en wandeling bij het snorrende kacheltje kruipen met handwerk op schoot.

  En een hele geruststelling dat jezelf aan Daffy de nodige medicijnen kon geven.

  Lieve groet,
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ondanks het tegenvallende weer hebben jullie je hart op kunnen halen, mooie wagentjes en een mooie omgeving en wat een dot van een huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige omgeving. leuk blog en prachtig breiwerk!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!