zondag 27 maart 2011

Voorjaar in huisNiet alleen buiten is het voorjaar losgebarsten, ook binnen is het volop voorjaar. Tja, voordat je een huis voor verjaardagsvisite krijgt, moet alles er wel een beetje mooi uitzien, hè.
Dus moesten de sneeuwklokjes wijken van de tafel en plaatsmaken voor het zaaiertje (op de voorgrond zie je de eerste elementjes van het patroonblad 'Groene Vingers' van Septemberspring)...
... en het Lente-ei van naar het pakketje van Sterre, een van mijn voorjaarsfavorieten.
Deze heb ik ook weer eens tevoorschijn gehaald, die heb ik eens gemaakt bij een dag van de club die toen nog 'Wol, vilt en poppen' heette met een achterwandje van vliegerpapier.
De kippenfamilie naar het patroon van Mieke Stender heb ik een plekje gegeven op de tv-kast, met een vers bosje bloemetjes uit eigen tuin.
Op de salontafel het winteraconiet-lichtje (ook al zijn de winteraconietjes in de tuin al uitgebloeid) met een vaasje met wilgentakjes.
Het Narcislichtje (ook van Lindelicht) met een vaasje met o.a. helleborus orientalis en blauwe druifjes (muscari) op de eettafel, 's avonds gezellig de kaarsjes aan... Staat toch wel weer gezellig!

3 opmerkingen:

 1. Wat ziet het er super gezellig uit bij jouw, wie is de gelukkige jarige? Fijne dag!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt veel lente zeg!
  Ziet er goed uit hoor!

  Groetjes Martina.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet dat er gezellig uit. Mooi sfeer hoekje met volop lente!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!