maandag 19 juli 2021

Familiebezoek

 

Waar zijn we hier nu weer naar op weg?! Wel dit keer is het toch gelukt om familie te bezoeken in Nederland. Dat was nu meer dan  twee jaar geleden! Gelukkig hadden we nog wel wat familie hier in Zweden kunnen begroeten, maar ook heel wat familie ook echt al die tijd niet gezien.


Deze keer namen we de boot, dat scheelde dure testen voor door Denemarken. Zondagavond 4 juli mocht ik wat eerder stoppen op het werk, zodat we op tijd weg konden om de boot van 22 uur te halen in Trelleborg.We waren ruim op tijd, maar konden wel al gelijk door. Inchecken ging volledig automatisch en was duidelijk en makkelijk. 
Gaaf om de zon zo achter Trelleborg te zien zakken. En daar gaan we, spannend zo'n reis nu weer, na zo'n lange tijd van veel thuiszitten. Veel prikkels, veel mensen. Gelukkig viel de drukte op de boot wel mee, en moesten mondkapjes gedragen in de openbare ruimten.
Na een nacht varen kwamen we  om 7.45 aan in Travemünde, Duitsland. Het ontschepen ging lekker vlot en zonder verdere controles reden we om 8 uur al op de snelweg.Rond 13 uur waren we op ons logeeradres, heerlijk om weer even tijd met familie door te kunnen brengen!


Nou ja, ik kan nog wel wat blogjes vullen met foto's maar misschien verzin ik het wel anders, Hollandse foto's zijn voor jullie vast niet zo super interessant, dus wellicht komen die op m'n Zweedse blog voor m'n vriendinnen hier... Nog ff over denken. 


Nu weet je waarom het hier zo stil was de laatste weken, we zijn bijna twee weken weg geweest. En nu weer lekker thuis in alle rust, wilde ik typen, maar manlief is met de bosmaaier bezig, dus zo stil is het nu even niet... ;-) 

5 opmerkingen:

 1. toch lekker na genieten van jullie tijd hier! toevallig familie vd Hoofdakker in Elst gelderland? groet Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat familiebezoek weer mogelijk was.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Was heel leuk om je weer even te zien/spreken ��

  Liefs Kristel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat jullie eindelijk weer naar Nederland konden komen. Wij wilden vorig jaar al op vakantie naar Zweden maar dat ging dus niet door en ook dit maar durfden we het niet aan. Wie weet volgend jaar.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk dat jullie weer even naar Nederland konden en dat het allemaal goed is gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!