woensdag 28 juli 2021

Terugreis

Vrijdag 16 juli gingen we weer naar huis. Dan konden we precies 7 dagen (zoals geadviseerd) thuis zijn voor ik weer moest werken. En Nederland begon steeds meer rood te kleuren, dus we durfden ook niet zo veel langer meer te blijven. Ontspannen reizen is het nog steeds niet...

We gingen 's morgens heel vroeg uit een kil Nederland weg, hoe verder we Duitsland in kwamen, hoe verder de thermometer opliep. We hadden van een vriendin al gehoord dat het de dag ervoor 34 graden was thuis ipv 21 in Nederland... 

De brug over naar het Duitse eiland Rügen, dat eigenlijk best mooi was. Misschien plakken er ooit nog een paar dagen Rügen aan vast, als de wereld tenminste ooit weer soort van normaal wordt.
Eigenlijk ook weer lekker om weer in bos te rijden...

We waren ruim op tijd bij de boot Sassnitz-Ystad.Deze snelle boot bracht ons in 2,15 uur naar Zweden.17.15 kwamen we aan in Ystad, waar we ooit op vakantie wel eens geweest zijn. Regen en 27 graden.


Ondanks de vermoeidheid nog wel genoten van de rit door Skåne. En opvallend (zo vanuit de drukte komend) rustig op de weg (en het Zweedse asfalt maakt opvallend meer geluid onder de auto dan dat in Nederland en Duitsland).
Halland...


En weer in het bos in Småland...


Bijna thuis (ca 20.30 uur)


1 opmerking:

  1. Een behoorlijk rit, pff. En wat een verschil die temperatuur. Het wil nog steeds niet echt vlotten met het weer hier. Af en toe een bui, wind, wolken en zon.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!