donderdag 3 december 2020

Advent

Advent begint wit, zaterdag was alles mooi wit gevroren en was er een beetje sneeuw, zondag viel er nog wat meer. Helaas is het gistermiddag zo'n beetje verdwenen, maar wel elke keer nachtvorst, dus dan is het witgevroren. Ook mooi.

Ik ben aan het klussen in de woonkamer, dus ik heb nog niet heel veel aan kerstversiering gedaan, maar wel het 'trappetje' tevoorschijn gehaald. En buiten wat lichtjes. Wel gezellig toch?

In alle dorpen zijn ook weer kerstbomen geplaatst met elk jaar iets anders erbij, dit jaar een sneeuwpop, cadeautjes en sneeuwballen.




 Zondagochtend maar even een autoritje gemaakt, nu er geen kerkdiensten zijn. We reden eerst richting Smålandsstenar, maar al snel bleek dat er die kant op nauwelijks sneeuw lag. Dan maar een andere kant op geslingerd en daar lag toch nog wel een laagje.






En de ster hangt. Op het tafeltje staan nog Sinterklaas dingen, en ook hier in de vensterbank. Dat komt volgende week wel ;-) 

1 opmerking:

  1. Wat gezellig die Kerst verlichting buiten. Ook de plaatjes van de natuur zien er zo mooi uit. Rust groen en ruimte geweldig.
    Groeten
    marga

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!