maandag 8 januari 2018

even wat ander handwerk...


De rest van de meubels heb ik allemaal al wit gemaakt, maar deze buffetkast liet nog op zich wachten. Zaterdag heb ik 'm leeg gemaakt en met hulp van manlief midden in de kamer gezet in twee stukken.


Moet je kijken wat ie verkleurd is! Nee hoor, mevrouw, blank eiken patine verkleurt niet - en dank je wel meneer de verkoper. Oké, oké de meubels zijn intussen ook wel dik 14 jaar oud, maar te duur om zomaar weg te gooien hoor.


Nou ja het begin is er, ik gebruik echte verf dus ik moet er wel een paar keer overheen voor het goed dekt, maar goed, vandaag maar weer verder. (En gelijk de inhoud van de kast uitzoeken, moet het echt allemaal weer terug in de kast?)


5 opmerkingen:

 1. Ja ja, die verkopers..! Maar volgens mij verkleurd alles door het licht. Wat een klus om zo'n kast te verven, maar hij is het wel waard. Doe je de binnenkant ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wordt weer een supermooie kast! Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel werkje met vast en zeker een mooi resultaat.
  Mijn dressoir in het atelier had eerst ook de kleur van je buffetkast, wij hebben hem laten verven. Ik ben er nog steeds super blij mee. Krijgen we ook een foto van het eindresultaat?
  Groetjes Anita en veel verf plezier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Daar gaat de boel heel anders door lijken. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!