zondag 18 juni 2017

Update zussenborduurwerk


Ken je 'm nog? Wel heel lang geleden hè, de vorige update was in mei 2016, dus ruim een jaar geleden. Nu was dit ook wel een heel bewerkelijk deel. En gewoon teveel andere leuke dingen tussendoor.


Dit was deel 15 van Castles in the Air van Papillon Creations, mijn zusje en ik zijn ruim over de helft, en nu gaan we het lege deel binnenin geleidelijk aan opvullen. De komende patroontjes zijn aanzienlijk kleiner dan deze, en ik heb behalve deze momenteel geen grote borduurwerken onder handen, dus de kans is groot dat de volgende update niet zo lang op zich laat wachten.


De meesten van jullie kennen onze voorkeuren wel, dus eigenlijk hoef ik niet eens te vermelden dat dit Willeke's deel is, en de mijne hieronder staat:


Je zou het niet meer zeggen, maar we gebruiken dezelfde ondergrond. We hebben niet alleen andere keuzekleuren gebruikt, maar ook een aantal van de vaste kleuren hebben we naar onze eigen smaak aangepast.

Omdat het zo lang geleden is ook maar even een paar totaalplaatjes (die vanwege de afmeting totaal geen recht doen aan het echte werk, maar geven wel een idee):Op naar deel 16!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!