woensdag 1 februari 2017

Bezig met... Magic


Dit blok vond ik wat grof en saai vergeleken bij de rest, en ik vroeg me af wat ik eraan kon doen na het quilten van de lijntjes in de hoeken. Toen kwam ik een heel fijn gehaakt vierkantje tegen dat ik van de loppis in Zweden meebracht, en omdat er verder nog niets Zweeds op deze Magic quilt zit, vond ik het wel een goed idee om 'm hierop te naaien. Deze quilt laat tenslotte van alles zien wat voor mij belangrijk is. Nu vind ik dit blok een stuk leuker.


En elke keer als ik lekker zit te quilten moet er ineens een kat gaan liggen op het deel dat op de grond ligt... Niet echt te bedoeling, maar wel te gezellig om iets aan te doen. Deze ligt nu echt op de hoek van de bank, zodat ik 'm regelmatig pak en eraan werk. Dit moet toch dit seizoen af kunnen komen...


Hier nog even een overzichtje van de hele quilt, voor wie eventueel nog niet zo lang meeleest hier. 

6 opmerkingen:

 1. Wat wordt het een mooie quilt Corina! Heel speciaal dat je er herinneringen in verwerkt.Wat lief en gezellig de kat bij je komt liggen :-)
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik ben zo´n meelezer die je blog pas net ontdekt heb. Mooie overzichtsfoto van dit mooie idee, zo´n persoonlijke quilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zo'n quilt die iets zegt over jou. Ik heb geprobeerd te zien wat alle blokjes zeggen, maar moet misschien oude blogs lezen. Heel leuk idee. Gr. Dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. You truly made a quilt with personality and that's a true quilt 💟🌹💟I love to see the parts that make up the whole 😄nice work lovely post!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is en wordt echt prachtig, ik snap wat je bedoelt met dat kanten vierkantje, echt een toevoeging :)
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het wordt een geweldig mooie quilt en met elke dag een draadje heb je hem zo af

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!