vrijdag 26 juli 2013

Updates en preview


Tja, het bloggen wordt wat onregelmatiger momenteel en nee, ik heb nog geen vakantie. Maandag vierden we onze trouwdag, en woensdag was ik op stap om andere handwerksters te ontmoeten (erg gezellig en inspirerend). Toch heb ik tussendoor nog wel wat kunnen doen. Afgelopen weekend bereikte ik deze driehoekvorm van de frivolité sokkenwol driehoekjes naar patroon van Adelheid Dangela. Om hier dan een shawl / stola van te maken moet er natuurlijk nog wat breedte bij komen, vind ik, dus eerst daar maar mee aan de slag.


Hoe de vorm precies gaat worden, dat wordt onder het maken wel duidelijk, ik heb nog niet een heel concreet plan. En uiteraard is het ook een beetje afhankelijk van hoe ik uitkom met het garen.


En ook weer een stukje verder aan de kantbreisjaal, nu ik niet meer al die rechte steken hoef te tellen, maar gewoon het telpatroon steek voor steek kan volgen, werkt het wat prettiger.


Ssst.... niks zeggen hoor, maar ik ben toch weer even met iets nieuws bezig, een testpatroon voor haar.

3 opmerkingen:

 1. Voor het eerst op je blog, even helemaal naar beneden gescrold, zie het al ook een duizendpoot, met allerlei leuks en geweldig moois!
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat worden ze mooi, leuk dat je met een testpatroon bezig bent ben benieuwd en natuurlijk alsnog gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat wordt de frivolitéshawl prachtig. Ik kan moeilijk inschatten hoe grof/fijn het werk is. Wat is nu de breedte ongeveer, Corina.
  Ben ook benieuwd naar je testpatroon. Ziet er ook mooi uit.

  Goed weekend,

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!