dinsdag 25 september 2012

Needle Master Monthly SAL


Ik heb mezelf weer eens opgegeven voor een nieuw project, de Needle Masters Monthly SAL. Het is de bedoeling om eerst een stoffen 'boek' te maken van ruim 20 x 20 cm, en dan elke maand in 2013 een bladzijde te vullen met minimaal twee verschillende handwerkjes. Dat handwerk mag van alles zijn, geborduurd, maar ook gehaakt, frivolité... zolang er maar een naald gebruikt is, stond erbij. Ik heb een paar dagen getwijfeld van zal ik wel, zal ik niet, heb ik daar wel voldoende tijd voor... maar ik vond het idee zo leuk dat ik besloten heb me op te geven.


En ik was er zaterdag al zo druk mee in mijn hoofd dat ik maar vast wat klaar ben gaan leggen. De rechter 4 stofjes heb ik een tijdje terug gekocht, en de linker 2 zijn de lapjes uit Zweden.


Gelijk het een en ander aan borduurstofjes bij elkaar gezocht, grof en fijn, linnen en aïda. Zowaar ook nog een stukje groenig linnen dat er perfect bij past.


Ook al vast wat borduurboeken bij elkaar gezocht, die ik wil gaan gebruiken. Boeken die ik ooit eens gekocht of gekregen heb en waar ik heel graag iets mee wil doen, maar wat er nog niet van gekomen is.

Voor meer informatie over de SAL, klik hier. Ik heb er zin in!

6 opmerkingen:

 1. Ik heb ook even gekeken, en vind het ook wel een uitdaging dus heb ook aangemeld, dus ben benieuwd of het me gaat lukken. jij ook veel succes ben benieuwd wat je allemaal gaat maken.
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi afwisselend project en goed om op die manier wat van de boeken te gebruiken. Ik houd me er maar even verre van, het is goed om af en toe eerst iets af te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik heb even gekeken en vind het wel een hele leuke uitdaging
  Ik ga me dus maar aan melden en hoop dat ik volgend jaar elke maand weer een mooie pagina kan maken
  Ik ga direct maar aan de slag met het boek en ideeën verzamelen
  Ik heb er nu al zin aan
  Jullie ook heel veel succes
  Dank je wel voor de tip

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat belooft weer mega veel moois voor ons om van te genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Corina,
  Ben heel erg benieuwd naar je nieuwe uitdaging.....
  Je frivolite les zal zeker goed gegaan zijn!!
  Je vest is heel erg mooi geworden.
  Lieve groetjes Rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!