woensdag 13 april 2022

Klackmatta week 11

 

Vandaag een bijzondere update, we hebben heel last minute besloten de paasvakantie in Nederland door te brengen. Dus nu kan mijn klackmatta op de foto samen met die van mijn zus. 

Zij hoeft er nog maar 3 te borduren, ze liggen er al wel bij voor de update foto. 

Ik moet er nog 8, wel al geknipt. Zus Willeke heeft nu ook de onderste kring vast gezet, de rest hebben we allebei nog los liggen. 

En deze kwamen erbij:


Het dieren kopje van vorige week moest nog een festonrandje. De linker maakte ik met het malletje van mijn zus, zoek 'm maar op in die van haar. De kleuren geïnspireerd door de narcissen in Hemmen. En dochter vond dat er Hollandse tulpjes in moesten. 

Geen link dus vandaag, tenzij er nog iemand zich meldt... 

6 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat jullie nu op vakantie in Nederland zijn en dat je je werkstuk met die van je zus op de foto kan zetten en er samen aan kan werken!
    Hele fijne vakantie en mooie paasdagen gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach maar dat is ff leu ook heel veel plezier samen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat fijn dat jullie even op familiebezoek zijn, geniet ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echt mooi al!! Wat fijn dat jullie in Nederland zijn, fijne Paasdagen :) Ik heb het eendje ook gebreid :-) met natuurlijk een linkje naar jouw eendje :) Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dan komt het familiebezoek goed uit om ze bij elkaar te zien. Het is een erg leuk project. Beide werkstukken worden prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit ziet er heel leuk uit maar ik heb geen idee wat het gaat worden. Ik ga eens even snuffelen op je blog (poosje niets gelezen, dan krijg je dat :))
    groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!