donderdag 21 mei 2020

Lapjes update


Eigenlijk was ik van plan deze een paarsig kleurtje te geven, want hij heet Clematis... maar op het moment dat ik tijd had om te beginnen, was ik dat weer vergeten. Niet foutloos, maar ik ga het niet uithalen/aanpassen, ik brei vooral om te testen voor Nana, en ik vind het ook wel passen bij deze periode, waarin niets is zoals het zou moeten zijn... Want eigenlijk hadden we nu gezellig bij onze familie in Nederland moeten zijn die we in oktober/november voor het laatst gezien hebben. Helaas gooide zo'n akelig virus roet in het eten. Geen idee wanneer we ze weer kunnen zien nu. Afwachten maar. Gelukkig maar dat we hier zo fijn wonen en ietsje meer vrijheid genieten dan in Nederland het geval was.


Met vlechten en Letse vlechten (heen en weer gebreid ipv rond zoals gebruikelijk bij die techniek) was deze wel een uitdaging, maar het is gelukt. Vond het nog wel leuk ook uiteindelijk.


Die van vandaag is gatenkaas, ook weer niet foutloos, maar vooruit, wel even lekker eentje met veel herhalingen zodat je 'm snel uit het hoofd kent, en één kleur.

Al met al is het al een behoorlijk stapeltje:


Bij de volgende update ze maar weer eens uitleggen.

1 opmerking:

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!