maandag 23 april 2018

Rondje tuin


Kijk m'n appelboompje eens bloeien! Veel beter dan vorig jaar, dus hopelijk ook iets meer appeltjes (vorig jaar maar drie).


Al wel vast een heerlijk zelfgemaakt soepje gegeten, mét verse maggi (lavas).


Het perenboompje bloeide fantastisch, al was het kort met die warme dagen. Hij is nu al een stuk minder mooi, zeker nu die ook nog een flinke bui over zich heen heeft gekregen.


Niet allee bloesem, ook andere bloemen weet dl (3,5 jaar) te vinden. Er staat een hele serie vaasjes op tafel en regelmatig rent ze naar binnen om er een nieuwe vondst aan toe te voegen.En ook leven genoeg, kijk maar wat een kikkertjes! We telden er wel 9 intussen. En zaterdagavond hoorde ik voor het eerst ook gekwaak uit ons eigen mini vijvertje, wat had ik dat gemist zeg. (Als kind sliep ik vlak bij een grote sloot met een fantastisch kikkerconcert om bij weg te doezelen.)


Ook nog veel vogeltjes. Zijn de merels aan het nestelen? En waar zou het setje turkse tortels huizen, die komen ook drinken uit dit vijvertje. De musjes kiezen liever voor de andere schaal.


3 opmerkingen:

 1. Heerlijk zo’n wandeling door je tuin :)
  Echt genieten nu, groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. kijk en daar hoef je dus niet voor op pad gewoon lekker in je eigen tuin mooie maggieplant heb ik ook eens gehad.... mmmm maar eens een nieuwe aanschaffen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, heerlijk hè om weer van alles in je tuin te ontdekken...
  Wat is de natuur toch mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!