vrijdag 23 februari 2018

Haken


Het lukt even niet om de oude projecten af te maken, teveel afleiding. Dit patroon kreeg ik een aantal jaren geleden van een lieve handwerkvriendin die intussen is overleden, en toen ik het weer tegenkwam, besloot ik het eindelijk te maken. Het moeten armwarmers worden, dat zie je hier nog niet echt, maar intussen zijn ze al een heel eindje gevorderd, dus binnenkort meer hierover.


En dan had ik de Lilla Björn sweater voorbij zien komen, en ik dacht gelijk: leuk! Maar ja, dat mooie verloopgaren dat er veel voor gebruikt wordt heb ik niet op voorraad, ik had eigenlijk al besloten het dan maar niet te doen, ook niet aan gedacht om bij de handwerkbeurs ernaar te zoeken. Maar toen kwam ik een paar versies van sokkenwol tegen - hé dát heb ik nog wel! Oeps...

2 opmerkingen:

  1. Haha, zo is je voorraad soms groter dan je zelf denkt. Gelukkig kwam je op het idee voor je nieuw garen had gekocht. Ook zo jammer als je bij thuiskomst er pas achter was gekomen dat sokkenwol ook gekund had. Het ziet er heel gezellig uit. Ik ben benieuwd naar de rest.

    Lieve groet, Clarisse

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!