dinsdag 1 augustus 2017

Dinsdag Poppendag


Dl begon nu toch wel te vragen wanneer de andere konijntjes eens af komen. Nu kwam ik bruin vilt te kort, maar dat nam ik een tijdje terug mee toen ik garen voor de Mandala Madness was wezen kopen. Dus geen reden meer om het uit te stellen. Het linker konijntje had ik al af, en nu is haar tweelingzusje Mopsie ook klaar. De stofjes voor de jurkjes zijn door dl gekozen, en kloppen niet helemaal met de tv-serie.


Ze wilde dan ook graag een groepsfoto, dus hier zijn Lily, Pieter, Benjamin, Flopsie en Mopsie. Daarna knipte ik de patroondelen voor Wipstaart (het kleine zusje) en moeder Konijn.


Intussen is Wipstaart ook klaar, ietsje kleiner dan de andere zusjes. Al deze konijntjes maakte ik naar het basis patroon van Ellen, van toen nog Duimelotje, nu maakt ze onder de naam 'het Oog van de Naald' nog steeds veel leuke patroontjes geïnspireerd op Beatrix Potter. De kleertjes verzin ik er zelf bij.

Meer poppennieuws misschien wel bij:
Blauw ruitje,

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke familie Konijn, je hebt er echt veel werk van gemaakt. Je dochter boft maar, leuk dat ze via jou ook al de liefde voor handwerken meekrijgt :) Groetjes Anit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wouw wat zijn ze leuk geworden. Wat is je dochter toch een boffert dat haar moeder al die mooie poppetjes na kan maken. En leuk om samen de stofjes uit te kiezen.

  Groetjes, Clarisse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zit te genieten van de popjes! Wat heb je ze leuk aangekleed...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn ze leuk geworden, dl weet wat ze wil, maar heeft een hele goede keuze wat stofjes betreft, de konijntjes zijn schattig!
  Grtjes, rita

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!