zondag 2 oktober 2016

Frivolitédag Tiel


Gisteren was de workshopdag van de Frivolité(k)ring Nederland in Tiel. En de weersvoorspellingen waren niet super, dus ik mocht van mezelf wel een tuinwerkdagje overslaan. We kregen weer twee leuke patroontjes, die me voor een dilemma stelden, want ik vond ze gewoon leuk zoals ze zijn, ook in de bijgeleverde kleurtjes, maar het is natuurlijk wel zo dat iedereen dan hetzelfde maakt.

Ik had wel zin om weer een keer met spoeltjes te werken, dus ik heb mezelf de uitdaging gegeven de boekenlegger te maken, maar dan in een rondje te maken, misschien past het dan wel om een kerstbal of zoiets. Nou ja, teveel gekletst en rondgekeken om wat af te krijgen natuurlijk, maar ja, gezelligheid is ook niet onbelangrijk.

En met lege handen terugkomen lukte ook niet. Heikina.nl heeft nu zo'n leuk boek over oya (waar zowel de gehaakte als de geknoopte vorm in staat)... Ik ga verder dit najaar niet naar beurzen of zo, dus op zich mocht dit wel een keer ;-) Je gaat hier vast nog wel eens iets van terugzien, maar dat kan ook best even duren...


2 opmerkingen:

  1. vond het ook super, veel mooie dingen gezien en ook geprobeerd kijk al uit naar volgend jaar

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Your work looks grand and books and threads looks so fun to see what you will be making :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!