zondag 27 november 2011

Handwerk en Quiltdagen in Arnhem


Afgelopen zaterdag naar de Handwerk- en Quiltdagen in Arnhem geweest. Lekker kleinschalig, en ondanks de vele auto's viel de drukte binnen niet tegen. Er was veel op quiltgebied, en ik heb leuke lapjes kunnen vinden (en vliesofix) voor de Heart's Desire (rechts). Ik zocht daar ook nog een specifiek groen stofje voor, maar dat was niet te vinden. Vrijdag maar weer met m'n zusje op pad en hopelijk kan ik dan voor het hele project de stofjes bij elkaar krijgen.


Voor een breiproject kwam ik nog de goede maat brei- en haaknaald te kort, en die vond ik ook. En tja... je kunt het niet laten om een nieuw projectje uit te zoeken, een winterlandschapje van Japanse stofjes. 


Mijn zusje vond ook mooie lapjes:


En een huislaarzenproject, waar ik ook over twijfelde. Intussen hebben we afgesproken dat we in januari samen de huislaarsjes gaan maken. Ik heb intussen al wat stofjes bij elkaar gescharreld.


Mijn zusje bleef de rest van het weekend, dus gelijk maar aan het Japanse winterlandschap begonnen. De achtergrond is klaar, nu nog de huisjes en de bomen. Eén groepje zit erop gestreken, moet nog wel vastgezet. Morgenochtend bij daglicht maar de juiste kleuren garen erbij zoeken.3 opmerkingen:

 1. dat was een mooi uitje en ook nog goed geslaagd voor mooie lapjes en een nieuw project, genieten hoor. Groetjes van JOke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk dat jullie samen naar de beurs zijn geweest en dan ook nog met zoveel leuks thuis komen!! Geweldig!! Ik zie het quiltje al helemaal zitten! Prachtige kleuren!
  Veel plezier met het amken en straks ook veel plezier met het samen maken van de huislaarsjes!

  groetjes, Gera

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie aankopen heb je gedaan, dat is altijd weer genieten.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!