donderdag 18 november 2010

TasjeWeet je nog dat ik laatst dat lapje liet zien op het stokjesweefraam? Dat lapje heb ik in een waszakje meegewassen met de handdoeken op 60 graden. Het was goed vervilt, al zaten er wel een paar gaten in, waar je de kettingdraden kon zien. Ik heb 'm toen ook nog mee in de droger gedaan, maar dat had eigenlijk niet gehoeven. Tja, wat zal ik eens doen met zo'n lapje... 


Nu was ik al langer van plan een tasje te maken voor in de handtas met alle kleine rommeltjes, zakdoekjes, een stripje aspirine, enz. Ik wissel graag een keer van tas, maar als je alles steeds over moet pakken of alles overal dubbel in doen... Nu kan ik dit tasje meenemen.
De sluiting heb ik gemaakt met naaldfrivolité, met vrij dikke wol en de stoffeernaald van m'n pa. Ook de achterkant heb ik voorzien van een eenvoudig stukje frivolité. 4 opmerkingen:

 1. Geinig tasje, ik heb ook zo'n klein viltentasje in mn handtas met inderdaad, lipstick, paracetamol, handcremetje. Haha echt een meisjesding.

  Fijne dag, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk resultaat is dit geworden . Alleen waarom was het achteraf toch niet nodig om hem in de droger te gooien en heb je 100 % wol gebruikt hiervoor?
  Ik vind het ook zo'n leuk idee om eerst te weven en dan te vervilten, vandaar deze vragen.
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk geworden, en een goed idee om het te vervilten, want ja, wat doe je er anders mee. Ik ben ook zo'n dubbele tasjes drager. Voor de boodschappen een klein tasje met portemonnee en autopapieren en als ik anders weg gan, dan stop ik dat kleine tasje in zijn geheel in een grotere. Niks overpakken, veel te lui voor...
  Maar een zelfgemaakt tasje, perfect! Ik zou nooit op het idee gekomen zijn. Groetjes, ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O wat leuk en zo mooi versierd met frivolite.
  Wat een handig idee een tasje in je tas, ik wissel ook graag van tas en ben dan ook even zoet met alles over te hevelen.
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!