donderdag 25 november 2010

DecoratieTwee jaar geleden of zoiets kocht ik een lang vest van een wollen stof. Een tijdje terug ontdekte ik een gaatje (vraag me niet wat ik heb gedaan), dus 'm bij de stapel dingen waar ik nog iets aan moest doen gekwakt. Onlangs heb ik dat gaatje weggewerkt, maar toen ik 'm weer in de kast wilde hangen, bleek dat ik ook wat miste van de decoratie op de voorkant. Ik kon de missende pailetten ook nergens vinden, heb gekeken naar iets soortgelijks, maar het meeste glom te kitscherig. Ineens bedacht ik dat ik misschien nog wel een stukje frivolité had liggen dat erbij past, en inderdaad dezelfde kleur messing als de grote paillet, een knoopje erbij gezocht (glimt op de foto hard door de flits, en let niet op de kattenhaar!) en nu kan ik m'n vest weer dragen!

4 opmerkingen:

 1. Slim idee.
  Soms kun je door er zelf iets op te maken je favo kledingstuk redden van de vuilnis.
  Super toch.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed opgelost! En wat ben ik blij dat jij ook een stapel onafgemaakte dingen hebt: ik ben dus niet de enige. Ergens aan beginnen is ZO leuk, maar dan de laatste loodjes. Moet nog 2 quilts doen, pff. Wat een leuke kleur garen, trouwens. Was dat wel echt geschikt om frivolité mee te doen? Veel van dat soort garen gaat zo rafelen. Goed gelukt en veel plezier van je vest!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je dat creatief opgelost Corina, misschien stiekum nog wel leuker dan het origineel. Fijn weekend, groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!