zondag 5 mei 2024

Foto's week 18 deel 1: lente en circus...


En ineens is het dan mooi weer, alsof we vanuit de winter gelijk de zomer in gaan. Dus lekker de tuin in uit het werk en buiten eten.


Als het dan ineens boven de 20 graden is, gaat het hard in de tuin. De viooltjes vieren feest in het gras.Toch maar zo veel mogelijk viooltjes naar binnen halen voor het grasmaaien...


Dinsdag Hier was het Valborg dinsdag, maar daar doen we verder niet veel mee. Woensdag 1 mei, een vrije dag, tegenwoordig vaak het startschot voor het tuinseizoen. Wij kregen onverwacht onze hout bestelling afgeleverd. Alles in een vracht deze keer, dus we hebben weer wat te doen. Inmiddels ligt ruim de helft binnen...Met zulk mooi weer moet de cabrio weer van de plek, uiteraard...Omdat circus Olympia connecties heeft met ons kleine dorpje, geven ze elk jaar ook hier een voorstelling, en daar moeten we natuurlijk bij zijn, zolang dochter het nog leuk vindt.


Ze hebben altijd weer een mooi en kwalitatief goed programma, dit keer onder andere met vijf Friese paarden en een nummer met geiten.


Donderdag middag even thuis tussen het werken door, genieten van alle bloemen.
Gewoon lekker zonder jas lopend met hond dochter van school halen...Tulpen in soorten en maten. Altijd fijn als ze weer terugkomen.

Ik laat jullie graag nog meer mee genieten van de lente dus word vervolgd in deel 2...


1 opmerking:

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!