donderdag 21 juli 2022

Fotoblogje juni - bos en meren

 

Oeps ik loop wel flink achter met de foto's (dus ja, je leest het goed, er staat juni en nog geen juli...), nog even terug naar het Midzomer weekend, meestal is het een graadje of 20-24 met af en toe een buitje, maar dit jaar was het super warm. Deze is van het cabrioritje op zondagavond, toen we bij Krogsered even de voetjes afkoelden in het meer (Lyngsjön).

Een wandeling werd het ook nog, met een picknick in het bos op 24 juni, 'midsommarafton', alles wordt hier op de vooravond van gevierd, zo ook midzomer. 

En soms ligt er dan een auto gedumpt in het bos, heel wat jaartjes geleden...


Boeketje jasmijn uit eigen tuin speciaal voor midzomer (al bleef het niet zo lang mooi in die warmte). 


De donderdagavond maakten we ook een ritje met de cabrio, kochten pizza in Reftele en aten die op bij het Flaten meer. 


En nu we een hond hebben, letten we op waar honden mee mogen en waar niet, hier had het wel gemogen, maar de hond mag niet in het water. Nu houdt onze hond daar toch niet van, dus wie weet gaan we nog wel een keer terug en mag ze mee.


En druk met autotraining voor de hond, de eerste keer dat ze in een auto zou moeten, raakte ze helemaal in paniek. Gelukkig had in de riem strak vast, want ze rende weg zo hard ze kon in blinde paniek. Maar we hebben het rustig aan opgebouwd en nu springt ze zelf in de auto en geniet van de kleine uitstapjes. Hier naar de picknickplaats bij Hällabäck.








Leuk om haar zo te zien genieten.




En uiteindelijk durfde ze ook met haar voetjes in het water. Zo lang het water niet te hard plonsde...

3 opmerkingen:

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!