maandag 13 juni 2022

Naar het bos

 

Deze foto's zijn van wandelingetjes op het werk met cliënten. Voelt nog steeds luxe om op zo'n mooie plek te mogen werken en lekker te kunnen genieten van de natuur met ze.

Maar meestal loop ik gewoon vanaf huis, en ook daar geniet ik van het bos. Zo lekker om zo vanaf huis het bos in te kunnen. En daar ook nog steeds nieuwe paden te ontdekken. 

Met de hond gaat het prima, ze vindt het heerlijk om mee naar het bos te gaan, wandeling in het dorp is iets uitdagender, maar gaat wel steeds beter. En ze vindt het ook heerlijk om lekker te slapen in haar mand of op de bank. Of buiten aan de lange lijn te liggen.

Ook in het bos bloeien er steeds meer bloemen.Tja, die lupines horen hier eigenlijk niet, en worden in sommige regio's actief bestreden, omdat ze de lokale planten verdringen. Maar mooi zijn ze wel.
Intussen hebben we bezoek van m'n schoonouders gehad (vandaar de even verminderde blog-activiteit). Vandaag even bij-bloggen, want morgenochtend krijgt dochter zomervakantie.Omdat we er niet zuinig op hoeven zijn, kunnen we dus ook lekker een bosje plukken voor op de vaas.

Avondzon door de bomen, ook weer mooi in het bos. En daarmee weer helemaal bij met de bos-foto's. In het volgende blogje gaan we de tuin in.2 opmerkingen:

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!