woensdag 18 november 2020

Sinterklaas wandkleedje

Het schoot me vorige week ineens te binnen dat we al hard richting 5 december gaan. Ik kreeg spontaan zin om wat met de sinterklaas patronen te doen die ik vorig jaar kocht bij Atelier Sari.


Nou ja, je ziet het, gaandeweg week ik er steeds verder vanaf... Bewust wat minder Pieten, want dat is kennelijk tegenwoordig ook al een beladen onderwerp. 


Afgelopen vrijdagavond begonnen met onderdelen knippen, hier uitgelegd... had niet zoveel nut... 

Kon ik het zaterdag en zondag mooi meenemen om in de pauze op het werk wat aan de doen. Nu is Sinterklaas hier onbekend, dus de vraag kwam, wat ben je aan het doen, maak je de kerstman. Eh ja hoor, voor jullie wel ;-)

Omdat ik moest werken, keken we ook pas later de Intocht van Sinterklaas (toch fijn die NPO Start app op de tv, gebruik 'm eigenlijk nooit, maar dit was toch wel even leuk). En zo mocht ze maandag de schoen zetten ("Reispiet" kon er niet eerder dan maandag zijn om een rondje te maken langs de Nederlandse kindjes in het buitenland.)Dochter leverde ook haar bijdrage door cadeautjes en vlaggetjes te knippen. En draadjes te zoeken bij de cadeautjes. Sinterklaas muziekje en kruidnootjes erbij - gezellig.


De achterkant werd Hollands (delfts) blauw. En ja, de muur waar hij op hangt ziet er wat raar uit, maar dat komt omdat we van de week het behang eraf gescheurd hebben.


Op tijd af in elk geval, kan hij nog mooi even hangen t/m 5 december.

3 opmerkingen:

 1. Ach wat is dat een leuk quiltje geworden. En wat leuk dat je Sinterklaas in ere houdt. De intocht was leuk bedacht wij 76 en 74 jaar jong hebben er ook naar gekeken.
  Groeten
  Marg

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk, Hollandse sferen in Zweden. Wat leuk gemaakt. Haha die reispiet. Die boft maar. Mag mooie snoepreisjes maken...;-)
  Groetjes, Clarisse

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!