zaterdag 12 mei 2018

Nieuw zussen project


Al een paar jaar misschien al wel lag deze stof bij m'n zusje in de kast te wachten op zijn beurt. We vonden dit ergens op een handwerkbeurs, een mooie stof met in het midden een stuk om op te borduren. We waren er gelijk verliefd op en kochten een strook, daarmee kunnen we 4 kussenpanelen maken, ieder twee. Ik vond een tijdje terug een mooie elandenstof voor de achterkant, en toen begon het wel te kriebelen om eindelijk eens patronen te zoeken.


Ik vond deze in een Engels borduurtijdschrift dat ik een jaar (?) geleden kreeg van een kennis. Ik vond 'm gelijk leuk, maar wel iets te Amerikaans georiënteerd, ik maak het landschap wat Zweedser (althans, dat is de bedoeling). De tekst vond ik ook leuk: Take only memories. Leave only footprints. Ik geloof niet dat ik het besproken heb in bijzijn van dochterlief (3,5 jaar), maar een tijdje terug toen wij door het lokale natuurgebiedje wandelden zei ze: mama, we nemen niets mee hè, en we laten alleen voetafdrukken achter. Dus toen wist ik zeker dat ik dit wilde borduren.


Er stond nog een mooi boek in de kast en voor het andere kussen vond ik daar inspiratie in, en ook mijn zusje kon daar mee uit de voeten. Nou ja, we zijn begonnen... wordt vervolgd!

5 opmerkingen:

 1. I look forward to seeing your progress!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, benieuwd hoe het gaat worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat belooft iets moois te worden. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lovely sentiment and can't wait to see more💟

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk, samen weer een nieuw project, heerlijk borduren.
  Ik ben benieuwd :) Als je voorgoed gaat verhuizen, dan zal je je zusje wel missen, of neem je haar mee ;)
  Growtjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!