donderdag 1 maart 2018

En nog een haakwerk


En dan is er nog een haakwerk op m'n haaknaald terecht gekomen. Bij de stand van Wolplezier op de Handwerkbeurs hing een heel mooi gehaakt vest van zeshoeken. Dit werd als pakket verkocht, maar de kleur die ik graag wilde was er niet meer. Gelukkig kon ik het later vanaf thuis nog wel bestellen, dus hier zomaar een nieuw haakproject...

De bovenste foto is nogal flets, hier het eerste blok iets beter van kleur. Ik heb eerst een paar losse blokken gemaakt, maar nu wil ik toch gaan beginnen ze aan elkaar te zetten tijdens het haken. Ik ben wel benieuwd hoe het zal gaan, het patroon (Vest Grietje) is vrij summier, dus ik weet zelfs niet hoe groot ze moeten zijn. Ik weet dat ik los haak, dus ik heb de kleinste haaknaald genomen die aangegeven werd. Maar het zou kunnen zijn dat ze nog groot worden. Nou ja, passen en meten dan maar. Jammer dat m'n paspop op zolder ligt, tijd om die eraf te halen misschien.


Het is in elk geval wel heel leuk om te haken, het garen (Katia Stella) voelt heel fijn, en laat zich prettig haken, en het is leuk om de kleur geleidelijk te zien veranderen.

7 opmerkingen:

 1. Je kunt wel zien dat het heel mooi garen is! Ik ben ook altijd erg tevreden over Katia..
  En zo wordt toch elke zeshoek net even anders door het kleurverloop. Mooi project!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fabulous work and colors too😄💖😄

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spannend hoor met zulke beperkte instructies.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow mooi hoor. Ja inderdaad, tussen het haken door goed passen en meten. Dan moet het in orde komen.

  Lieve groet, Clarisse

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben heel benieuwd hoor..........liefs.conny

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!