vrijdag 22 september 2017

Gisteren


Misschien begreep je het al uit het berichtje van gisteren, m'n zusje en ik zijn weer een dagje samen aan de hobby geweest. Lekker even bijtanken en bijkletsen onder het genot van een handwerkje (en een heerlijke taart die ze had gemaakt ;-) )


Op de Handwerkbeurs in Zwolle kochten we allebei een pakket om een handig ding te maken voor op schoot, op basis van zo'n dienblaadje met een kussentje eronder. We begonnen er niet lang daarna aan, waarbij we allebei steeds meer stofjes uit het oorspronkelijke pakket (dat wel heel mooi was hoor) vervingen door eigen kleuren. Voor wie nieuwsgierig is, het origineel vind je HIER bij IkorniQuilt.


Het borduurwerk dat erbij hoorde was nogal Frans georiënteerd, en we hebben geen van beiden daar iets mee, dus pasten we dat ook aan naar onze eigen zin. Willeke vond een alfabetje online, en ik gebruikte er een uit het (uit het Zweeds vertaalde) boekje van Elsie Svennås, na lang puzzelen welke zou passen (of misschien ook hoe ik het lettertype dat ik leuk vond kon passend maken...)


Omdat het erg lang geleden was dat we zo samen bezig waren, hebben we ook veel tijd besteed aan het bekijken van andere projecten die we gemaakt hebben, of mee bezig waren en elkaar van advies dienen... Dus ook voor dit project geldt: wordt vervolgd!

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!