woensdag 22 juni 2016

WOW: bezig op woensdag


Een tijd geleden plaatste ik op woensdag vaak projecten waar ik mee bezig was, en eigenlijk heb ik wel zin om dat in ere te herstellen. Toen linkte ik ook vaak nog aan het blog van Esther Aliu, een ontwerpster van prachtige quiltpatronen en zij noemt het WOW: WIP (work in progress) on Wednesdays. En misschien doe ik dat nu ook wel weer.

Hier in elk geval een fotootje van het jurkje voor dl wat ik onder handen heb. Het patroon is Frans, dus dat was even studeren, m'n VWO-examen Frans is wel lang geleden intussen, maar er kwam steeds meer bovendrijven, en tot nu toe kom ik er wel aardig uit. - wordt vervolgd -


En dan heb ik deze nog onder handen. Dat moet een mouwloos vestje voor mezelf gaan worden. Op zich is het niet moeilijk, maar op de een of andere manier wil het niet helemaal lekker als ik moe ben of zo. Nou ja, ook hier geldt - wordt vervolgd -.

Ik streef weer naar 1 project per handwerktechniek tegelijk, en nu de stola (versneld) af was, zijn dit de enige twee breiprojecten die op de pennen staan. Best netjes toch?


3 opmerkingen:

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!