vrijdag 24 juni 2016

opgehangen


Al die tijd lag de Framed Flowers nog opgevouwen in de kast - zonde! Afgelopen zaterdag eindelijk de tijd genomen 'm te voorzien van lusjes, en nu hangt hij dan toch aan de muur. De tak komt uit eigen tuin, een redelijk rechte wilgentak, die ik al een tijd geleden in de schuur had gezet om te drogen. Hij hangt er niet kaarsrecht mee, maar stiekem vind ik het wel speels.

De rest van de tak was precies goed om Flora op te hangen. Die heb ik al jaren geleden gemaakt (van zelf gewassen en geverfde schapenwol, naar een Romeinse muurschildering), maar moest steeds z'n ophangstok delen met een ander wandkleed. Beetje jammer als je dan de andere op zolder gooit zonder de stok eruit te halen... Nu heeft ze haar eigen stok, en kan ik haar ophangen wanneer ik wil.


Altijd lekker, weer een paar achterstallige klusjes van de stapel!

3 opmerkingen:

  1. Dat is een leuk en toepasselijk ophangsysteem geworden voor je prachtige FF. Fijn dat Flora nu ook haar eigen stok heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Your Flora is beautiful! I was just at her home (Villa Arianna) in Castellemare di Stabia on Sunday with my students. We were lucky enough to see her in the Naples Archeological Museum on Saturday too.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Thank you for your visit - now I'm discovering your beauties :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!