zaterdag 22 november 2014

Workshop frivolité

frivolitéwerkje van járen geleden

Zoals jullie weten heb ik er een heel rijtje gegeven, maar ben daarmee gestopt toen ik zwanger werd, met het doel dit snel weer op te pakken. Dit najaar gaat dat helaas niet meer lukken. Het valt me nog niet mee lang gescheiden te zijn van m'n dochtertje. Ik hoop wel in het voorjaar weer enkele workshops te geven, even afhankelijk van hoe de reorganisatie op mijn werk verder verloopt. Vooralsnog zal ik wel mijn baan behouden, maar gaat het er heel anders uit zien en komt er ook extra reistijd bij. Even afwachten dus nog.

Toch zit ik niet zonder handwerkplannen, er is intussen, in navolging van alle geborduurde en gehaakte randjes per week, nu ook een 'Kantje per week' begonnen. Veel te moeilijk voor mij was mijn eerste reactie, maar ik kan heel deskundige hulp krijgen, en op creatief gebied een beetje bijleren lijkt me toch wel heel erg leuk. Ben je ook nieuwsgierig? HIER vind je meer informatie. Veel te ambitieus om elke week een kantje te maken, maar hopelijk lukt het me er toch een aantal te doen, ik ga er vast veel van leren.

5 opmerkingen:

 1. You made it years ago but still just as beautiful and timeless:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat je de mogelijkheid vindt om de fraaie kunst van de frivolité door te geven gaat vinden. Succes met de reorganisatie op je werk, ik hoop dat je een goede plek krijgt waarbij je weer met liefde je werk kunt voortzetten.
  Veel plezier met het Randje per Week kantklossen, ik hoop dat je er veel van leert.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Corine, wat heb je een leuk blog, al die verschillende technieken. Ik heb al heel wat uurtjes doorgebracht met het lezen van je blog. Je gaf mij de inspiratie om zelf ook een blog te beginnen. Veel succes met je nieuwe werk, en ik hoop nog veel nieuwe dingen van je te zien.
  Groetjes Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is een heel leuk motiefje. ik vind die lichte blauwe bloempjes, die uit de donkerdere takken steken, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou dit zo graag leren! Geeft u nog eens ergens workshop binnenkort?

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!