woensdag 15 augustus 2012

Breien!


Ik sta weer helemaal in de brei-modus. Intussen ben ik zo gewend aan rondbreinaalden dat ik die lange metalen heel niet zo fijn meer vind, dus vandaag maar eens de stoute schoenen aangetrokken en de stola in kantbreiwerk overgebracht op de rondbreinaald. Dat werkt toch een stuk prettiger! En je kunt zo'n sjaal makkelijker laten zien (al is dit niet echt een perfecte foto). Je ziet trouwens ook dat m'n lifeline te kort is... ok, straks nog maar een stukje verder breien en een nieuwe lifeline zetten.


Verder ben ik natuurlijk lekker met Lavinia bezig, toer 27 intussen. Ik heb die ook zojuist op een wat grotere rondbreinaald gezet, de kleinere paste niet over mijn grote hoofd, en ik wilde toch wel weten of het breiwerk zelf wel zou passen - en zowaar, het past nog ook!

Hier nog even een detail:


(dit moest het worden, weet je nog?:)
Lavinia Anleitung Pdf

Wil je zien wat anderen doen op deze zomerse woensdag, kijk dan op Esther's Blog, ze heeft er trouwens ook haar nieuwe patroon van de Forget Me Not BOM staan.

4 opmerkingen:

 1. Wat heb jij een prachtig breiwerken onder handen! Weet je nu wel waar je eerst aan zal beginnen? Natuurlijk wil je beide afmaken, maar welke eerst... wat een dilemma!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien dat ik niet de enige ben die verschillende brei- en andere werkstukken onder handen heeft :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooi zal dat worden...
  Wat een werk zeg, petje af!!!
  Groetjes Rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is het allebei mooi. Natuurlijk wil je weten of het past. Gelukkig dat het goed is. Hele mooi kleur is dat ook. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!