dinsdag 9 november 2010

Taartjes deel 2


Vanmorgen het tweede deel van de taartjes-bestelling afgeleverd, deel 1 vind je hier. De patronen zijn van Sweet Moonies, met eigen toevoegingen, zoals het chocolaatje en het schijfje citroen. Erg leuk om de kleurencombinaties bij elkaar te zoeken (en lastig als je het voor iemand anders maakt, daarom ook de fellere kleurtjes dan je van mij gewend bent), en erg leuk om te maken. Op dit blog zie je een foto van alle taartjes bij elkaar in hun nieuwe huis.

Van daar ook gelijk ons neefje meegenomen voor een dagje bij ons. Erg gezellig, maar dat kun je aan de volgende foto wel zien:


Wij vermaakten ons wel! En hij vond het erg leuk naar de fretten te kijken die rond renden (in hun eigen afgeschermde stukje kamer). Moeder kat moet er niet veel van hebben, maar loopt al steeds minder hard weg. De kleintjes (nou ja, zo klein zijn ze al lang niet meer, maar ze blijven de kleintjes!) vonden het wel interessant, Molly twijfelde af en toe nog, maar Filos lag er maar al te graag bij op de bank. Ging zelfs de bank af om bij het bedje te kijken toen het neefje daarin lag. En mocht hij een enkele keer iets teveel herrie maken, dan los je dat gewoon zo op:6 opmerkingen:

 1. Leuk Corina, ik heb de patronen ook gekocht op de handwerkbeurs, dezelfde.... Sweet Monies... Zijn de beste taartjes;)
  gr. marianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cute cat! I used to have one a lot like that when I was a little girl. Your creations are making me hungry!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk he al die beesten.
  Ze maken je leven een stuk rijker.
  Mooie taartjes. Bij ons staan ze op de to do lijst. Ik zal vandaag op de Crea doe eens kijken of ik het paatroon kan vinden.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach wat een schatjes, de kat en je neefje.
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je taartjes, je neefje en je kat ... om op te vreten! Groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's Corina!!

  Je neefje is een vrolijk manneke,heerlijk zijn ze op die leeftijd.Vind je niet!

  Die foto van de poes is geweldig,op die manier kun je een leuk logje maken!Ik schoot meteen in de lach!!

  Fijn weekend alvast, groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!