woensdag 2 december 2015

Poppie klaar


Zo, Poppie is aangekleed. Zo kan ze tenminste fatsoenlijk voor de dag komen. Ik had een heel ander stofje voor de rok uitgezocht, maar kon daar geen geschikt katoentje bij vinden. Dl vond die bak met lapjes natuurlijk ook interessant, en deze viste zij eruit. Laat ik daar nu nog een restje katoen bij hebben, van een katoentje uit Zweden, die ik gebruikt heb in de bloemetjesdeken.

Dus voor nu is Poppie even af. Met dank aan Septemberspring voor het patroon. Alles van Poppie is volledig handgemaakt, ik heb zelfs geen naaimachine gebruikt.


Ik heb nog meer patroontjes voor Poppie, (nog hemdjes, een ander broekje, en een heel mooi vest) dus je ziet haar vast nog wel eens voorbij komen in een andere outfit. Eerst even bezig met andere dingen...

6 opmerkingen:

 1. Superleuk geworden!
  Groetjes, Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil zelf ook wel zo'n poppie ;-)
  En dat katoentje is zooo schattig. Goede smaak heeft je dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh...........wat leuk gemaakt,Corina!!!
  Poppie doet mij aan mijn kleindochter denken toen ze klein was.
  Iedereen zie haar zag ook wildvreemde zeiden altijd dat ze sprekend op Annie uit de muziekfilm leek met haar volle koperkleurige krullenkopje.
  En groen stond ook haar heel goed.

  Groetjes,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Corina,
  Naar aanleiding van jouw blog over het maken van poppie, heb ik ook het patroon besteld, ik hoop dat mijn poppie net zo leuk word als de jouwe.
  Heel mooi geworden.
  groetjes Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je een prachtige pop gemaakt! Daar kan geen pop uit de winkel tegenop. En volgens mij heb je het met heel veel intentie en plezier gedaan...
  Mag je dochter er nu mee spelen?

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!