vrijdag 22 maart 2013

Baaldag - nuttig gemaakt


Soms heb je zo'n dag, dat alles wat je aanpakt lijkt te mislukken en de probleempjes zich opstapelen, van mislukte taarten tot ontsnappende kippen... Tot ik het zat was, en de boel de boel liet - en op Pinterest zat te neuzen, waar ik een leuke link tegen kwam, waar ik toch mee aan de slag moest.


Het oorspronkelijke idee vind je hier: LINK en net als het origineel nam ik een saai recht t-shirt dat ik al lang niet meer draag, knipte daar de mouwen af en de kraag, knipte middenvoor open. Alleen vond ik het lichte groen zo wat te saai en de achterkant overtuigde me ook niet echt. Dus na even zoeken, dook ik wat gehaakte deeltjes op, gebruikte die om de rug te tailleren (in het echt staat het beter dan op de paspop) en om ook de voorkant wat interessanter te maken.


Dat haakwerk deed ik dus niet zelf, maar heb ik ooit eens gevonden in een zak gekregen garens. Dit was precies wat ik nodig had om uit het dipje te komen, misschien niet een heel geweldig vestje, maar prima om naar het werk over een simpel shirtje te dragen.

4 opmerkingen:

 1. He bah, jammer als het allemaal niet gaat zoals je wilt, maar hopelijk ben je door het knutselen helemaal uitgebaald en klaar voor morgen! Gr Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig wat een transformatie heeft dit shirt doorgemaakt, zo werd het vandaag toch nog leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er mooi ui daar zal je veel bekijks mee krijgen

  Fijn weekeinden gr joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig, Corina! Jij hebt deze baaldag succesvol om weten te buigen tot een nuttige dag. En je vestje is schattig geworden. Wat een leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!