maandag 27 mei 2019

Kleurige Klimmers


Een anders spannend nieuw project is deze, ook weer een patroon van Naantje Knit. Dit keer extra bijzonder, omdat het een samenwerking betreft met Draadkracht. Dit patroon, dat Kleurige Klimmers heet, wordt eerst in het wit gebreid en na het breien geverfd!

Nu was het idee dat ik vliegende breinaalden zou hebben, maar de post deed er al best lang over om van Nederland naar Zweden te komen met het garen, en toen was ik met iets teveel dingen tegelijk bezig om als een razende roeltje door te breien en het klaar te hebben voor ik naar Nederland zou afreizen. Mijn verfsessie gaat nu dus nog even niet lukken, maar niet getreurd, ik mag het later gewoon alsnog doen, als ik weer in Nederland ben. Ik kan nu dus op m'n gemakje door breien, het patroon is inmiddels gepubliceerd, en hopelijk is het breien dan klaar voor de volgende reis naar Nederland.

(oh, en dat gekke blauwe randje is slechts een tijdelijke opzet, die verdwijnt straks weer voor de andere helft van de shawl.)

Een paar fotootjes van Nana's facebookpagina, om een indruk te geven van hoe het er uit kan zien als het geverfd is. Het patroon is te vinden via Ravelry.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Nou ik brei dus maar rustig verder, ondertussen fantaserend over hoe de mijne er in kleur uit zou kunnen zien...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!