zondag 8 juli 2018

Verjaardagen


Een sleutelhangertje gemaakt voor mijn mannetje die afgelopen donderdag 40 werd, met op de andere kant dat getal geborduurd i.p.v. de stekels.


Dochterlief was gisteren jarig, 4 geworden, en vierde dat afgelopen maandag al op de peuterspeelzaal. Ze wilde graag op fruitbeestjes trakteren, hadden we gezien op het Zweedse kinderkanaal bij het programma Fixa Pysslet.


De slakjes en rupsen vonden gretig aftrek onder de peuters.


En nog een rijtje vingermuisjes gemaakt, voor dochterlief en haar neefjes. Dus heel druk aan het knutselen geweest. En dochter deed lekker mee, heeft ook wat steekjes geborduurd op een stukje vilt. Zo gezellig om samen te prutsen. Zij heeft vakantie, en ik heb meer collega's gekregen, waardoor ik niet meer zoveel extra hoef te werken, dus zullen we daar vast nog wel vaker een momentje voor kunnen vrijmaken.


1 opmerking:

  1. Van harte gefeliciteerd met zowel je man als je dochter :) Leuk egeltje en wat een lekkere en vooral gezonde traktatie, daar zijn de kinderen maar ook de juffen blij mee. Gezellig samen met je dochter handwerken, zo kan ze het nu al leren, maar ook de liefde voor het handwerken meekrijgen :) Fijne week, Anita

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!