zondag 15 mei 2016

een paar tuinplaatjes in roze


Past wel een beetje bij Pinksteren toch? Zaterdag ben ik weer een aantal uren in de tuin bezig geweest, nog gigantisch veel werk, maar goed, we komen steeds een beetje verder. En ondertussen genieten van wat de jaren verwaarlozing heeft overleefd, zoals deze paars-roze allium.


Dit boompje is ook een van mijn favorieten, een roze bloeiende kornoelje, die in de herfst ook nog eens prachtig verkleurt. Ik heb 'm weer wat meer ruimte gegeven.


Mijn appelboompje heeft vorig jaar helemaal niet gebloeid, dit jaar gelukkig wel weer, ook al had ik 'm slechts half gesnoeid, de andere helft kon ik niet bij...


Aan de muur met de buren hangen twee balkonbakken met planten die een beetje droogte verdragen. Maar ook dan houd ik van variatie en kleur.


Deze akelei heeft zichzelf uitgenodigd in de moestuin. Nou ja, hij mag blijven staan tot hij uitgebloeid is. Aan de andere kant van de tuin staan nog veel mee akeleitjes, maar daar heb ik nog geen foto van gemaakt, zie ik nu.

3 opmerkingen:

  1. Akeleien komen bij mij ook op allerlei plekken op, die moet je echt in de gaten houden! Maar je tuin staat er prachtig bij, het is zo hard gegaan met die warme dagen van de laatste tijd. En nu wat regen erover... genieten maar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie tuin. Wat een werk maar ook veel plezier en wat leuk dat ik mee mag genieten. Groetjes Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. The garden is looking wonderful, and just a beautiful spring is every where I blog :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!