woensdag 9 april 2014

Bezig op woensdag


M'n dekentje vordert lekker, en zoals ik had gehoopt, is dit een heerlijk werkje voor 's avonds op de bank. Zelfs als ik behoorlijk moe ben, lukt het nog hieraan te breien. Het patroon vind je HIER. Toch nog het idee dat ik iets doe...


Rustig aan begint de babykamer ook al ergens op te lijken. De commode is ook al in huis, maar ja, ik kan natuurlijk niet sjouwen, dus we moeten even wachten op de hulptroepen. Het bedje volgt binnenkort.


7 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kleur en patroon voor het dekentje. Een mooi fris kamertje wordt het!

  Groetjes, Gera

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig......vooral de schommelstoel.
  Ik had ook zo eentje......ze vallen zo in slaap ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je dekentje is echt prachtig, zowel het patroon als de kleur bevalt me wel! En het kamertje, dat komt vast in orde, spannend als het zo kortbij komt. Hier is het ook wachten op het eerste kleinkind.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat wordt dit een lief kamertje, je dekentje past daar prachtig bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je ons laat meegenieten van het kamertje in wording. Het ziet er al heel snoezig uit, mooie kleuren hebben jullie uitgekozen, je dekentje past er helelmaal bij. Geniet van alles. Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi dekentje ben je aan het maken en wat een mooie kamer hebben jullie. Erg leuk om even mee te mogen kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi patroontje voor het dekentje. Ben zelf meer van het haken wat mijn katjes leuk vinden want ik heb inmiddels 4 mandjes voor ze gehaakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!