woensdag 13 oktober 2021

Advent uitdaging week 2

 

Hoe gaat het met jullie advents project? Leuk zoveel enthousiaste reacties!

Dit borduurtje met klokjes was zo'n zelfde pakketje voor een kaart eigenlijk, als ik vorige week had met die kleine kerstkabouter, met God Jul (goede kerst) erop, in een hartvorm zelfs Maar ook hier was de kaart licht gekreukt, niet mooi meer om te versturen. Het ontwerp ook weer van Marianne Wettergren en uitgegeven door Ateljé Margaretha (zoek je nog inspiratie, ga dan zeker daar eens kijken!) Het borduurtje was leuk om te maken en kan prima mee voor de Adventskalender.


Bij het opruimen van m'n hobbyhoekje in de kamer vond ik nog dit zooitje ook van een tweedehands gebeuren. Ik zou niet weten waar ik die ronde lijstjes neer wil hangen, maar het beertje is leuk. Patroon zat er niet meer bij, dus ik heb zelf maar naar eigen idee het beertje af geborduurd.


En ik vond ook een gehaakte ster/sneeuwvlok, geen idee wanneer ik die maakte, maar die mag ook meedoen. Moet 'm nog wel op een stofje naaien, komt vast goed.


Ik heb zelfs voor volgende week het eerste werkje al klaar. Dus ik lig lekker op schema. En m'n hobbyhoekje is ook weer netjes:


Niet iedereen die meedoet, heeft ook een blog dus ik zal ook wat foto's plaatsen van anderen. 

Hier die van Dyonne van vorige week:


En dan hier de link naar de blogs van:

En dan nog een Facebooklink:
Heb jij ook iets te laten zien, stuur me je link of foto! Zo leuk om elkaar te inspireren! 

5 opmerkingen:

 1. Leuke dingen heb je gemaakt/gevonden.
  En jouw hobby hoekje ziet er ook weer mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die kerstklokjes zijn heel leuk. Fijn zo'n hobbyhoekje, dan heb je alles lekker bij de hand. Ik heb ook mijn eerste borduurtje af, hij staat op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie klokjes, dat lijkt me nog aardig wat werk! De gelinkte site heb ik ook eens goed bekeken, er is inderdaad veel te zien voor Kerstmis.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! En leuk dat er nog meer mensen meedoen! Ik houd het bij kijken :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!