dinsdag 3 december 2019

Updates haakwerkjes


Even een update van de Snoesje CAL Winterpret. een Inuit met een vis is erbij gekomen, en een kransje hulstbladeren op de iglo. Ik heb die bewust niet vastgenaaid, zodat het na de kerst ook nog kan blijven staan als wintertafereel. Nou blijft trouwens de kerstversiering hier in Zweden heel erg lang staan, dus we zien wel...


Ook mijn zusje is hier mee bezig:Leuk hé, weer ieder onze eigen kleuren. We hebben tot 6 december, dus ik ben heel hard bezig aan deel 7, zodat die op tijd af is om het bonuspatroon in de wacht te slepen.

Maar ook nog bezig met Miss Charlene:


En bij de plaatselijke handwerkwinkel kocht ik een klein boekje met Lucia patroontjes, twijfel wel over het gezichtje, maar de enorme zwarte ogen van het origineel vond ik ook niet zo mooi... we zien wel, misschien maak ik nog een tweede met gewone zwarte oogjes. Dat is voor zulke kleine popjes misschien wel gewoon genoeg. Ik zal later nog wel wat meer schrijven over wie Lucia is.


Meer Poppennieuws vind je op deze Dinsdag Poppendag misschien wel op:

3 opmerkingen:

 1. Wow, wat heb je weer veel om te laten zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad wat heb je hard gewerkt. Lucia is leuk maar ik snap wel wat je bedoelt over de ogen. Ik vind deze best goed gelukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een heel dorp, gezellig hoor, daar kan heel veel en lang mee gespeeld worden :)
  Het lukt je vast om e.e.a op tijd af te hebben, succes. Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!