zaterdag 30 november 2019

Fotoblogje


November was vooral grauw, veel bewolking, ook best vaak regen en heel weinig zon. Eerder deze week gingen we toch nog even het bos in, en maakte ik deze foto's:

Erg koud was het daarbij niet, overdag 5-7 graden.Maar vrijdagochtend was het ineens anders, we werden wakker in een witte wereld:


Oeps, de winterbanden stonden al wel klaar... nét te laat...


Lopend naar school, toch fijn dat dat kan hier.En via een omweg weer terug, genieten!In de ochtend sneeuwde het nog, maar tegen de middag kwam de zon erdoor.Grote pret voor dochter natuurlijk, sneeuwengelen maken...en de hele middag sleeën, ideaal dat er zo'n verzameling sleetjes in de schuur was blijven staan toen we het kochten, en heerlijk zo'n helling in de tuin.
's Middags was het net boven 0, maar toen we naar binnen gingen voor een kopje thee, merkten we dat de plassen weer bevroren.En zo heerlijk licht met die sneeuw, echt genieten! Was een koud nachtje (-6), dus de sneeuw is blijven liggen, weer een nieuwe dag met sneeuwpret. Eind volgende week wordt het weer warmer, dus we moeten het er nu maar even van nemen.


3 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke foto's de wereld ziet er zo anders uit als er sneeuw ligt.
  Fijn weekend.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's.
  Net zoals Blauwruitje zegt, de wereld ziet er anders uit als er sneeuw ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Betoverend vind ik sneeuw en heerlijk dat jullie zo'n pret hebben. Ik geniet zo van je Zweden verhalen. Mijn kids zeggen mam je zou in de bergen moeten wonen Duitsland of Oostenrijk, sneeuw de huizen en alles wat erbij hoort.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!