zondag 30 april 2017

Weekje Zweden


Net terug van een weekje Zweden. We verbleven in bovenstaand vakantiehuisje, lekker rustig. We zijn veel buiten geweest, we dachten dat wandelen nog niet een optie was met onze peuter, maar wanneer de route maar avontuurlijk genoeg was, wilde ze graag en hield ze het lang vol. Dus veel half bos half stand routes met veel stenen geklauter opgezocht. Soms namen we een lunch mee, soms ook niet... heerlijk!


Uiteraard ook wel veel auto gereden, dat vindt manlief ook fijn om te doen, is ook handig om de peuter wat slaap te laten inhalen.


Af ten toe wel buien, maar meer buien gezien dan over ons heen gevoeld, dus prima. Er was maar een dag echt zoveel regen dat het vervelend werd, en toen hadden we nog een binnenactiviteit op het programma, dus de regen heeft ons niet gestoord, en leverde wel mooie luchten op.
Veel wild gezien, herten, kraanvogels, fazanten, roofvogels in verschillende soorten en een wild zwijn. Het meeste niet op de foto, of niet zo herkenbaar op de foto, alleen een slangetje.


We verbleven in Österlen, de fruitregio van Skåne, in het zuiden van Zweden dus.

Nou ja, tot zover de sfeerimpressie van onze wandelingen. We zijn ook nog wel in een museum geweest, waar nog mooi handwerk te zien was, maar dat bewaar ik voor later deze week.

3 opmerkingen:

  1. Wauw, mooie foto's en wat fijn dat jullie het zo goed naar je zin hebben gehad. Ik ben nog nooit in Zweden geweest, maar er zijn meer mensen die over Zweden als vakantieland roepen. Ben benieuwd naar het handwerkmuseum. Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige foto's!!!
    Mooi is het toch in Zweden!!!
    groeten

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!