woensdag 21 oktober 2015

Torchon


Zo, dat heeft lang geduurd hè, maar eindelijk is dan het kantje van week 4 af... (heb je gelijk een idee hoever ik achter loop met Kantje per Week...) Het ontwerp is van Gon Homburg, initiatiefneemster van het Kantje per Week.


Dit is mijn tweede torchon kantje, en nieuw hierbij was voor mij het gebruik van een dikke draad. Nu ben ik geen enorme torchon fan, omdat ik de meeste torchon ontwerpen te strak vind, maar dit vind ik dan toch wel een leukerdje. Het werken met een dikke draad viel reuze mee. Ik heb vaker moeten vragen hoe toch ook al weer die rechte randslag ging. Ik had het uiteindelijk maar op een briefje geschreven en op mijn kantkloskussen geprikt.


Het kussen heb ik trouwens nu weggegooid, was een zelfgemaakte (door iemand anders) die nu toch echt teveel stuk  geprikt was. Ik ging al op de raarste stukjes klossen om maar een beetje grip te vinden voor m'n spelden... niet handig, dus weg ermee. Gelukkig heb ik kussens genoeg.


Ik heb m'n kantje gelijk maar in het boekje vastgenaaid op de vilten bladzijde. En nu besloten om eerst wat oude werkjes af te maken voor ik een nieuw kantje op ga zetten.

3 opmerkingen:

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!