dinsdag 6 oktober 2015

Boek over naaldfrivolité


Zoals ik zaterdag al schreef, was afgelopen zaterdag tijdens de workshopdag van de Frivolité(k)ring de presentatie van het boek dat ik samen met Hanke Hofstra schreef. We hebben gekozen voor een losbladig systeem, zodat we dit project (waar we allebei zo van genoten hebben) nog kunnen uitbreiden.


Om een idee te geven wat erin te vinden is hier de inhoudsopgave. Er staat van alles in, over materialen, techniekuitleg met foto's en patronen.


Zoals je ziet, kun je het zelf in een map naar keuze doen. En eventueel later uitbreiden met de volgende delen. Nu kan ik dan ook deze sieradenset laten zien, die ik al een tijdje geleden maakte, maar waar nu het patroon van in dit boek staat. Het boek is te koop bij heikina.nl  en zal ze ook meenemen naar diverse handwerk-/kantbeurzen dit najaar.


4 opmerkingen:

 1. Wat leuk, je eigen boek! Gefeliciteerd! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, je eigen boek! Gefeliciteerd! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw je eigen boek gepubliceerd, dat is vast een bijzonder gevoel. Geniet er van. Groetjes, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je zelfgeschreven boek. Afgelopen zaterdag met een vriendin op de handwerkbeurs door heen kunnen bladeren. De moeite waard. We hebben op de handwerkbeurs het frivolité ontdekt. Ik heb zojuist op mijn blog een verslagje geschreven van ons beursbezoek. Waarin het ontdekken van de voor ons nieuwe techniek uitgebreid aan bod komt. Daarbij heb ik ook een linkje geplaatst naar deze blog. Een beetje om je boek te promoten, zeg maar ;-) (steekjebijbeetje.blogspot.nl)

  Veel succes met de vorderingen op frivolité gebied. Ik ben zojuist volger geworden en ga je zeker in de gaten houden ;-)

  Groetjes, Clarisse

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!