zondag 6 september 2015

Vakantie


De afgelopen twee weken had ik wat blogberichtjes geagendeerd, maar waren we zelf in Zweden. Twee lange heerlijke weken. Het weer was dan niet altijd even geweldig, we hebben er weinig last van gehad eigenlijk. We zijn gewoon gaan doen wat we wilden doen. Bijna elke dag gingen we er wel op uit, om dingen te bekijken, te wandelen, uit te waaien aan het strand...


We verbleven midden in Skåne, waar we al eens doorheen gereden waren. Nu hebben we van dit deel van Zweden genoten. Wat is het toch een heerlijk land.


Uiteraard heb ik dan ook wel het een en ander aan handwerkverhalen te vertellen, maar dat komt in de loop van de tijd wel. (Ik schrijf dit nog vanuit Zweden, en agendeer het berichtje, want waarschijnlijk zitten we thuis even zonder internet.)


Nou ja, wordt vervolgd dus...

3 opmerkingen:

 1. Prettige terugreis en welkom thuis, wat is Scandinavië toch mooi! Ik verheug me op je verhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben vanmorgen aan het bijlezen ...
  Leuk dat jullie in Zweden waren. Ik zou er graag ook nog eens heen gaan. Goed dat jullie gewoon dingen ondernemen en je niks aantrekken van het weer. Mooie foto's, Corina.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk Corina. In mei was het ook niet zo warm, maar dat kan ons ook niet deren, je kunt zo nog goed uitstapjes maken.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!